Danny van der Burg nieuwe directeur Gul

Utrecht, 29 augustus 2016 – Danny van der Burg (43) is de nieuwe directeur van Gul B.V. Met ingang van 1 september staat hij aan het roer van deze facilitaire serviceverlener die actief is binnen de kantooromgeving van diverse organisaties zoals EY, Enexis, Alliance Healthcare, Arcadis, Van Lanschot en Rabobank.

Danny van der Burg (Nyenrode Business University) heeft ruime ervaring in de facilitaire branche. Hij is afkomstig van OCS Group UK waar hij Director European Business was. Eerder bekleedde hij diverse managementfuncties bij onder meer UTS, Basita (Facilicom), EW Facility Services en OCS Nederland.

Danny van der Burg: “Ik zie er naar uit mijn bijdrage te leveren aan de services van Gul en het team verder uit te bouwen tot een stevige marktpartij op het gebied van multi-services. Gul heeft zich afgelopen tijd ontwikkeld tot een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige serviceverlener met een groeiend klantportfolio. Ons doel is onze opdrachtgevers onderscheidende serviceverlening te bieden, elke dag opnieuw. De kracht daarvan zit in onze medewerkers, die ons belangrijkste kapitaal vormen. Zij zetten zich voortdurend in om de facilitaire serviceverlening bij onze klanten naar een hoger plan te tillen.”

 

Hans Kroeze, algemeen directeur ADG dienstengroep: “Met de aanstelling van Danny van der Burg kunnen we verder werken aan het succes van Gul waarmee we een passend antwoord hebben op de toenemende vraag van de markt naar gastvrije serviceverlening met aandacht voor het individu. Daarmee levert Gul een directe bijdrage aan onze missie: ADG dienstengroep verzorgt en ontzorgt, faciliteert en regisseert, integreert en participeert en realiseert daardoor een zo aangenaam mogelijk leven, werken en wonen in een prettige omgeving. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het aantreden van Danny bijdraagt aan een verdere uitbouw van Gul op de Nederlandse facilitaire markt.”3 reacties

Geef een reactie